Vazquez: "Drie punten pakken in Genk"

Fabian Morren
| 64 reacties
Vazquez: "Drie punten pakken in Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Vazquez miste de titelmatch tegen Anderlecht, maar voor het cruciale duel met Genk is Victor Vazquez weer klaar. "Natuurlijk had ik graag gespeeld tegen de grote rivaal, maar ik kon echt niet", zegt de Spanjaard.

"We hebben eigenlijk een punt gewonnen op Anderlecht, geen twee punten verloren", zegt Vazquez in HLN. "En dat punt zal ons helpen om dichter bij de tweede plaats te raken en die in Genk te verzekeren."

"Het doel is zelfs om er de drie punten te pakken, dan zijn we mathematisch zeker van de tweede plaats. Al zal het zeker niet simpel worden. In de reguliere competitie hebben we er een pijnlijke nederlaag geleden (een droge 3-0, red.), maar bij hen zijn er nu een aantal belangrijke spelers uitgevallen. Terwijl bij ons stilaan iedereen terugkomt."

Vazquez hoopt dat het volgend jaar aan Club Brugge is om de titel te pakken. "We zijn dit jaar gestart met heel wat nieuwe spelers en toch hebben we lang meegedaan voor de titel. Het belangrijkste is nu het team samen te houden, en als ze 'hierboven' (clubbestuur, red.) meewillen nog enkele versterkingen te halen. Dan kunnen we opnieuw meestrijden voor de eerste plaats." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties