Reactie Vanhaezebrouck: "Stom van Oussalah"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Vanhaezebrouck: "Stom van Oussalah"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck verscheen ontspannen op de persconferentie na de nipte nederlaag in het Jan Breydelstadion. Toch was er één iets waar de Kortrijkse succescoach absoluut geen vrede mee kon nemen.

Tomas Taecke in Brugge

"Vandaag stond er weinig op het spel, Club Brugge kon enkel nog afscheid nemen van zijn publiek", aldus Vanhaezebrouck. "Wij konden nog over Gent en Standard wippen, maar daarvoor mocht Gent geen punten halen dus had ik met dit scenario geen rekening gehouden".

"Wel had ik graag over Standard gesprongen, maar daarvoor waren er teveel afwezigen. Ik had elf veldspelers ter beschikking, aangevuld met jonge gasten die amper met ons hebben meegetraind. Maar ze hebben het uitstekend gedaan. Het was een matig eindejaarstempo, maar toch zijn we tot de laatste minuten in het verhaal gebleven".

"Toch is er één iets waar ik het moeilijk mee heb. Buiten de geblesseerde Nfor heb ik al mijn risicogevallen aan de aftrap gebracht. Ik had gevraagd rekening te houden met hun vier gele kaarten en voorzichtig te zijn. Dan zie je hoe Oussalah in de slotfase alsnog geel pakt. Dat komt zwaar aan voor hem maar zou met zijn ervaring niet mogen gebeuren. Het is stom en komt voor hem zwaar aan. Je weet dat er met Mulemo concurrentie is. Wie start heeft meestal een pluspunt".

"Maar dit is slechts een voetnoot bij dit fantastische seizoen. We verplaatsen ons nu naar het stadhuis waar we het beste seizoen in de geschiedenis van KV Kortrijk toch wel eventjes mogen vieren", aldus een tevreden KVK-coach.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties