Tözser: "Als ik echt had gewild, speelde ik bij Anderlecht"

Fabian Morren
| 27 reacties
Tözser: "Als ik echt had gewild, speelde ik bij Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel Tözser speelt komend seizoen bij Genoa. Voor hetzelfde geld speelde hij bij Anderlecht. Paars-wit had immers interesse in de middenvelder van Genk.

"Als ik echt gewild had, zat ik nu bij Anderlecht. Maar ik zou het er moeilijk mee gehad hebben om voor een gelijkaardig loon de overstap naar Brussel te maken”, zo vertelt Tözser.

“Toen ik in Griekenland bij AEK speelde, kon ik me ook al niet voorstellen dat ik ooit een truitje van Panathinaikos zou aantrekken, omdat AEK mij na aan het hart lag. Dat was nu net zo. Als ik naar Anderlecht was gegaan, had ik Genk moeten vergeten en zouden de fans van Genk mij uitgefloten hebben als ze me terugzagen in een Anderlechttruitje.”

”Ik vond dat ik te graag in Genk geweest ben om zoiets te ondergaan”, vervolgt Tözser. “En ik weet wel dat ik voor de fans van Genk gewoon een buitenlander ben, dat ik mezelf qua populariteit niet kan vergelijken met Jelle of Kevin, but they liked me enough.”

”Op een manier heb ik het gevoel dat ik belangrijk geweest ben voor hen. Mocht Anderlecht mij het dubbele geboden hebben van wat ik bij Genk kreeg, dan hadden de kaarten anders gelegen. Maar dat was niet het geval.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties