Trekt Drogba op oude dag naar Barcelona?

Trekt Drogba op oude dag naar Barcelona?
Foto: © SC

Didier Drogba zou volgend seizoen voor FC Barcelona voetballen. Dat zouden we toch moeten geloven volgens het Spaanse tv-programma La Ronda.

Volgens François Gallardo, de manager van Didier Drogba, zouden de onderhandelingen pas worden opgestart na de finale van de Copa del Rey. Daarin neemt FC Barcelona het op tegen Athletic Bilbao. De Catalanen willen zich eerst volledig concentreren op die finale alvorens over transfers te praten.

FC Barcelona zou volgens Gallardo toestemming hebben gevraagd aan Chelsea om te mogen praten met de Ivoriaanse aanvaller. Dat was eigenlijk niet nodig want Drogba heeft een aflopend contract in Londen en dan is die toestemming eigenlijk niet nodig volgens het reglement van de FIFA.

Drogba lijkt dus nog even te willen doorgaan op het allerhoogste niveau. "Geld speelt voor hem nu geen rol meer. Hij verkiest zijn sportieve ambities boven financieel geldgewin. Een transfer naar FC Barcelona interesseert hem heel erg, ook al zal hij dan heel wat moeten inleveren in vergelijking met zijn wedde bij Chelsea", aldus Gallardo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties