Mannaert: "Enkele dossiers zitten in een vergevorderd stadium"

Fabian Morren
| 419 reacties
Mannaert: "Enkele dossiers zitten in een vergevorderd stadium"
Foto: © SC

Club Brugge wil nog een aantal versterkingen aantrekken met het oog op volgend seizoen. Hoe staat het intussen met die transferdossiers?

"Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereiding voor het volgende seizoen, maar we nemen geen overhaaste beslissingen", benadrukt algemeen manager Vincent Mannaert op de website van de club. Enkele dossiers zitten in een vergevorderd stadium, maar net als vorig jaar komen we pas met transfernieuws naar buiten eens een deal volledig is afgerond."

"Op namen ga ik niet dieper in", vervolgt Mannaert. "Er wordt, zoals in elke transferperiode trouwens, opnieuw heel wat gespeculeerd in de diverse media. Daarbij worden spelers genoemd die we effectief opvolgen maar evengoed namen die volledig uit de lucht zijn gegrepen."

"Zoals steeds aangegeven was en is de eerste doelstelling om de belangrijkste spelers op Club te houden, dit in tegenstelling tot vorig seizoen. De contractverlenging van Ryan Donk is op dat vlak erg belangrijk. De tweede doelstelling is ons, na de vele transfers van afgelopen seizoen, enkel heel gericht te versterken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties