Help kinderen in Bangladesh door shirt van Suarez of Mertens te kopen

Help kinderen in Bangladesh door shirt van Suarez of Mertens te kopen
Foto: © SC

Elf studententen van verschillende Vlaamse universiteiten hebben de handen in elkaar geslagen om geld in te zamelen via een veiling van voetbalshirts. Het geld zal gebruikt worden om een school te helpen bouwen in Bangladesh.

De studenten van ondermeer KUL, VUB en ULB bieden daarom gesigneerde voetbalshirts van enkele bekende spelers aan op een online veiling. Onder meer de shirts van Matias Suarez, Lucas Biglia, Dries Mertens en Maxime Lestienne worden te koop aangeboden. De veiling is nog open tot vrijdag 15 juni tot 20u.

"We zijn op het idee gekomen omdat we beseffen dat wij heel veel geluk hebben dat wij zoveel kansen krijgen in ons leven", vertelt mede-organisator Lieven Raats. "We krijgen het voorrecht om te kunnen studeren en willen daarom iets terugdoen voor mensen met minder kansen. We wilden het zelf organiseren omdat we dan het gevoel hebben iets tastbaars te verwezenlijken. We zullen kunnen zien dat we die mensen een betere toekomst schenken aangezien we zelf op eigen kosten meegaan naar Bangladesh om de school te helpen bouwen."

Er worden nog andere zaken te koop aangeboden. Een volledig overzicht kan je vinden op net als meer uitleg over de truitjes en directe links naar de artikels op eBay : http://www.pbaungau.be/pathshala/nl/extra/20120608_Veiling.htm

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties