Reactie Robben tegen Van Marwijk: "Hou je bek"

Tomas Taecke
| 54 reacties
Robben tegen Van Marwijk: "Hou je bek"
Foto: © SC

Nederland verloor ook zijn laatste partij in de poule des doods en vliegt morgen zonder punten maar met een heuse kater terug naar Schiphol. Kort na de wedstrijd zat de pest er bij de Oranjeselectie stevig in: "Er zijn wel wat dingen gebeurd, maar dat moet binnenskamers blijven", wist Arjen Robben.

Tomas Taecke in Kharkov

Na een derde opeenvolgende nederlaag leek de mot er toch ferm in te zitten in het Nederlandse kamp. Niet alleen was de spelersselectie van de nummer één tot en met 23 diep ontgoocheld, ook kwamen enkele andere zaken plots aan de oppervlakte.

"Er zijn wel wat dingetjes gebeurd, maar dat moet binnenskamers blijven", wilde Arjen Robben kwijt. "Vandaag begonnen we uitstekend aan de wedstrijd, maar nadien hebben we nog maar eens gefaald. We slikten een doelpunt en zakten helemaal weg. Het is moeilijk om de vinger op de wonde te leggen of om een duidelijke verklaring te hebben voor dit falen".

"Ik zou ook liever in de bus gaan zitten, maar sommige dingen horen nu eenmaal bij dit vak", leek Robben even af te geven op enkele ploegmaats. "We moeten allemaal in de spiegel kijken, zowel als team als individueel".

Volgens Nederlandse media schreeuwde Arjen Robben tijdens de partij meerdere keren "Hou je bek" richting bondscoach Van Marwijk toen die zijn vleugelspits aanmaande om meer mee te verdedigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties