Liverpool volgt Schurrle, Huntelaar en Rodriguez

Yves Dekoning
| 10 reacties
Liverpool volgt Schurrle, Huntelaar en Rodriguez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC heeft versterking nodig in het aanvallende compartiment. De club is op zoek naar aanvallers en aanvallende vleugelspelers. Bij die zoektocht zouden de Reds halt houden bij drie internationals, waarvan er twee actief waren/zijn op het Europees Kampioenschap.

Brendan Rodgers beschikt bij Liverpool FC nog over drie aanvallers, met Luis Suarez, Andy Carroll en Craig Bellamy. De nieuwe manager is daarom op zoek naar spitsen, maar ook op de vleugel zitten de Reds krap in de spelers die het verschil kunnen maken. Rodgers zou drie spelers grondig bestuderen: Klaas-Jan Huntelaar, Andre Schürrle en James Rodriguez.

Volgens het Portugese Record laat Rodgers vleugelspeler James Rodriguez intensief scouten. De 20-jarige Colombiaan scoorde vorig seizoen twaalf keer in 22 matchen voor Porto. De sneller vleugelspeler geniet ook de interesse van Manchester United.

Nederlands international Klaas-Jan Huntelaar kon niet doorbreken bij Real Madrid en AC Milan, maar scoort aan de lopende band bij Schalke 04. Afgelopen seizoen wist de 28-jarige spits maar liefst 48 keer de weg naar de netten te vinden. Toch kreeg hij geen basisplaats bij Nederland.

Als derde toptarget voor LFC staat Andre Schürrle genoteerd. De 21-jarige vleugelaanvaller zit nog in het EK met Duitsland en komt uit voor Bayer Leverkusen. Vooral het feit dat hij zowel in de spits als op de flank uit de voeten kan, zou Rodgers charmeren. Sami Hyypiä is momenteel manager bij Leverkusen. De gewezen verdediger van Liverpool wordt nog steeds op handen gedragen door de fans van de Reds. Zijn aanwezigheid zou kunnen helpen bij eventuele onderhandelingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties