Janssens: "We spelen een ander soort voetbal"

Fabian Morren
| 2 reacties
Janssens: "We spelen een ander soort voetbal"
Foto: © SC

Lierse is nog volop aan het bouwen aan een nieuw ploeg. Veel tijd is er echter niet meer. Zondag trekken de Pallieters naar AA Gent. "Er zijn voorlopig nog geen automatismen."

“Helaas hebben we geen tijd te verliezen. Al kan ik niet ontkennen dat we aan een nieuwe ploeg bouwen”, geeft trainer Chris Janssens toe in Het Nieuwsblad. “Zaterdag tegen Willem II stond er slechts één titularis van vorig seizoen aan de aftrap. Yasser en Ayew misten een groot deel van de vorige campagne door blessures en Bekoe maakte pas furore in Play-off 2. De automatismen laten voorlopig nog te wensen over. Het maakt dat we een ander soort voetbal spelen.”

Janssens heeft intussen wel al beslist wie kapitein wordt. “De aanvoerdersband is in principe voor Karim Saidi. Omdat hij niet speelklaar geraakt tegen AA Gent is de band zondag voor Thomas Wils. Het is overigens niet mijn bedoeling om Thomas in Gent van zijn vertrouwde plaats in het middenveld weg te halen. Hij zorgt voor het perfecte evenwicht. Er zijn andere oplossingen. Benjamin Lambot kan ook centraal achteraan spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties