Voetbalkrant zit in volledig nieuw jasje!

Fabian Morren
| 597 reacties
Voetbalkrant zit in volledig nieuw jasje!
Foto: © SC

We gaan zeer spaarzaam om met termen als historisch, maar vandaag mag het een keer. Zoals u meteen heeft opgemerkt zit Voetbalkrant.com in een volledig nieuw jasje! U zal als lezer in het nieuwe seizoen bij ons n贸g nadrukkelijker op de eerste rij zitten.

Met een frissere look en een ruim verbeterde gebruikerservaring is onze website helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.  Neem zeker dus rustig de tijd om Voetbalkrant.com te (her)ontdekken.

Het allerlaatste nieuws
Uiteraard blijft het laatste voetbalnieuws het hoofdthema van onze website. Nog steeds zal u als lezer op een zeer eenvoudige en snelle manier het laatste nieuws kunnen overlopen. Als grootste voetbalwebsite van het land wil onze redactie nog korter op de bal spelen! Onze journalisten staan dan ook paraat om u van alle belangrijke nieuwsfeiten ter plaatse op de hoogte te brengen. Van zodra wij het weten, weet u het ook!

Voetbalkrant is meer dan enkel een snelle nieuwsbron. Zo willen we de sfeer in en rond de stadions tot op uw pc of laptop brengen. Nergens vindt u meer sfeer- en fotoverslagen als bij ons. Ook hier zullen we op blijven inzetten, nog meer dan voordien. Zonder fans en sfeer is er geen voetbal meer!

Statistieken
Daarnaast hebben ook onze uitgebreide statistiekenpagina’s een opfrisbeurt gekregen. Ook het matchdossier is verder uitgebreid en in een nieuw jasje gestoken. Voorbeschouwingen, verslagen en interviews worden in een handig overzicht gebundeld.

Onze trouwe bezoekers kunnen ook weer - weliswaar in een opgefrist decor - reageren op onze nieuwsberichten. bezorgen. Ook dit jaar zal u kunnen meespelen met ons managerspel. Ben jij de nieuwe José Mourinho of Pep Guardiola? Dan gaat u ongetwijfeld met één van de vele voetbalreizen die we weggeven aan de haal.

Alvast veel plezier toegewenst op de vernieuwde Voetbalkrant!

Wie dacht dat dit onze enige verrassing is, zit er flink naast! Er komt later nog meer. En wat mag dat dan wel zijn? Wel, we verwijzen graag nog eens naar onze acht tips! Eén van de mogelijkheden is intussen al een feit geworden. Welke nog? De tips vindt u hier

Registreer je nu hier via Voetbalkrant bij Unibet en krijgt een bonus tot 100 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties