"Suarez is gebrainwasht"

Dennis Moonen
| 24 reacties
"Suarez is gebrainwasht"
Foto: © SC

Blijft hij of blijft hij niet? Dat is de vraag die alle Anderlechtsupporters wat betreft Matias Suarez op dit moment bezighoudt. Manager Van Holsbeeck is boos of Suarez' entourage.

Suarez heeft in het Astridpark nog een contract tot 2015, maar Anderlecht wil gerust meewerken aan een transfer als er genoeg geld op tafel komt. Volgens de laatste geruchten is het Russische CSKA Moskou sterk geïnteresseerd. Maar volgens manager Herman Van Holsbeeck is de zaakwaarnemer van Suarez aan het leuren met zijn speler. "Zijn entourage heeft hem opgestookt dat hij nu moet vertrekken om zijn titel en Gouden Schoen te verzilveren", zegt Van Holsbeeck in HLN. "Eerst wilde hij onder geen beding naar Rusland en vandaag blijkt daar toch over te praten."

Suarez hoopt op een club uit de Premier League maar hij krijgt daarvoor geen werkvergunning omdat hij geen international is. En de meeste Italiaanse en Spaanse clubs hebben het financieel moeilijk. "Als hij met die clubs gaat onderhandelen dan zal hij pas beseffen hoeveel hij bij ons verdient", meent Van Holsbeeck.

Anderlecht heeft Suarez een deadline opgegeven. Als hij tegen 15 augustus geen transfer heeft versierd dan blijft hij gewoon bij Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties