Reactie Overmeire: "Een zwakke start vermijden"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Overmeire: "Een zwakke start vermijden"
Foto: © SC

Killian Overmeire is blij dat Lokeren aan het seizoen is begonnen met een overwinning. De aanvoerder hoopt nu dat de resultaten in eigen huis onmiddellijk volgen.

Aan de rust stond het 1-1 en bij het begin van de tweede helft moest Lokeren overeind zien te blijven, maar dan toonde de bekerwinnaar zich heel efficiënt. "We kenden een moeilijk kwartier bij het begin van die tweede helft, Beerschot zette toen veel druk maar we scoorden op een belangrijk moment."

"Ik ben heel blij dat we met een overwinning aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. We spelen nu al een drietal seizoen met ongeveer dezelfde kern, het is logisch dat de automatismen er dan zijn. Vorige week hadden we het Anderlecht ook moeilijk gemaakt, over die match waren we niet te erg ontgoocheld."

Thuis winnen
"Vorig seizoen waren we zwak gestart, dat moeten we nu vermijden. Ik hoop dat we volgende week ook in eigen huis goed uit de startblokken schieten", laat Overmeire onze redactie optekenen.

Zware voorbereiding
"Fysiek zijn we er allemaal klaar voor. We hebben een zware voorbereiding achter de rug met als doel er onmiddellijk te staan bij aanvang van de competitie en dat is gelukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties