Reactie Hyland: "Ik had 100% de bal"

Robby Morren
Robby Morren
| 47 reacties
Hyland: "Ik had 100% de bal"
Foto: © SC

Scheidsrechter Boucaut eiste een hoofdrol op in de wedstrijd tussen OHL en Genk. Na een halfuur stuurde hij Khaleem Hyland met rood van het veld. De middenvelder hield vol dat hij absoluut geen rode kaart verdiende.

Robby Morren in Leuven

"Het was geen rood", vertelde Hyland vastberaden. "Ik speelde eerst de bal. Ik was geshockeerd toen ik die rode kaart zag. Ik wil niemand kwetsen en had 100% de bal."

Toen hij van het veld werd gestuurd, was Hyland heel kwaad, na de wedstrijd was hij rustig. "Ik heb geen probleem met die scheidsrechter, hij doet zijn werk en ik doe mijn job. De scheidsrechter heeft uiteindelijk het laatste woord."

Hyland hoopt dat het bij deze uitsluiting blijft en dat hem geen verdere schorsing boven het hoofd hangt. "Ik hoop nu dat ik niet verder geschorst wordt."

Ook over het resultaat van de wedstrijd was de middenvelder teleurgesteld. "Als je zo lang met 10 man moet voetballen, is dat niet makkelijk. We geraakten nu niet zo goed in de match als we zouden hebben gewild. We hadden nog goede kansen maar spijtig genoeg hebben we ze niet allemaal afgemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties