Reactie Smolders: "Geen reden tot paniek"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Smolders: "Geen reden tot paniek"
Foto: © SC

Aan de groen-zwarte zijde van het Jan Breydelstadion is het de laatste dagen minder rustig dan dat het er doorgaans is. Tim Smolders maakt zich toch weinig zorgen over het nakende vertrek van smaakmaker Rudy en het luttele puntje dat Cercle uit de eerste drie partijen heeft gepuurd.

Tomas Taecke in Brugge

"Vandaag waren we kansloos, maar dat had heel veel met de sterkte van Anderlecht te maken", oordeelde Tim Smolders na de partij in de mixed zone. "We hebben slechts één punt maar dat is absoluut geen reden tot paniek. We speelden tegen drie clubs die vorig seizoen PO1 speelden en hadden dit ergens wel een beetje ingecalculeerd".

"We moeten proberen als ploeg te voetballen, dan kunnen we in principe van iedereen winnen. Niet enkel van OHL en Lierse, de teams die we de komende weken op ons pad zullen vinden. Mijn blessure is overigens voor 99 procent achter de rug, dus dat stemt me wel blij".

"Of het vertrek van Rudy een aderlating zal zijn? Ik denk dat er snel een vervanger komt. Als we niet te veel blessures hebben, denk ik wel dat de kern breed genoeg is om dit seizoen door te komen. Natuurlijk is Rudy wel eens speler die het verschil kan maken en een wedstrijd kan openbreken, maar ik hoop dat er volgende week al een vervanger op post is", aldus Tim Smolders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties