Pocognoli: "wilde fans van Charleroi niet provoceren"

Christophe van den Boom
| 8 reacties
Pocognoli: "wilde fans van Charleroi niet provoceren"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard Luik-verdediger Sébastien Pocognoli heeft zijn excuses aangeboden aan de fans van Charleroi. De linksback plantte na de gewonnen wedstrijd tegen de Carolo's een vlag van Standard Luik in de middencirkel.

Standard Luik won de Waalse derby met 2-6 en om die overwinning te vieren vond de Rode Duivel er niets beter op dan om een vlag van de Rouches in de middencirkel te plaatsen. “Als hij ons succes op die manier met de fans wilde vieren, dan kan ik me erin vinden. Maar de tegenstander kwetsen is uit den boze. Respect primeert, ook in derby’s”, aldus Standardtrainer Ron Jans.

Pocognoli beseft dat hij veel schade aangericht heeft en wil zich daarvoor verontschuldigen. “Het was nooit de bedoeling om de fans van Charleroi te provoceren”, aldus Poco.

“Ik heb veel respect voor die club. De fans van Standard hebben ons tijdens die wedstrijd enorm hard gesteund en ik wou hen – in de euforie van het moment- op die manier bedanken. Achteraf bekeken was die actie misschien een beetje onhandig. Als ik er iemand mee gekwetst heb, wil ik mij daarvoor excuseren”, besluit de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties