Messoudi tevreden over competitiestart: "Geen reden tot klagen"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Messoudi tevreden over competitiestart: "Geen reden tot klagen"
Foto: © SC

Messoudi is vrij tevreden met de seizoensstart van AA Gent. De middenvelder geeft toe dat het beter had gekund maar benadrukt dat er geen reden is tot klagen.

"We hebben geen reden tot klagen. We staan nu zesde en hebben aansluiting met de top", vertelt Messoudi in een gesprek met Voetbalkrant. "Maar als je bekijkt wie onze tegenstanders waren in de voorbije wedstrijden, dan had het misschien wel meer moeten zijn tegen die kleinere ploegen."

Geprikkeld
Messoudi begon de voorbije wedstrijden als titularis maar moest tegen Waasland-Beveren vrede nemen met een plaats op de bank. In de loop van de tweede helft mocht hij invallen.

"Ik was geprikkeld omdat ik op de bank moest beginnen. Ik had geen uitleg van de trainer gekregen maar dat hoeft ook niet altijd. Ik was goed ingevallen en heb toch kunnen bijdragen tot onze overwinning."

Die overwinning kwam er afgelopen weekend niet zomaar tegen Waasland-Beveren. In laatste 5 minuten scoorde Gent alsnog 2 keer. "De manier waarop doet er niet toe, de drie punten zijn belangrijk. We hebben het op dit moment nog moeilijk om te scoren." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties