Christodoulou: "Getoond wie AEL is"
Redactie
| 40 reacties
Christodoulou: "Getoond wie AEL is"

De coach van AEL Limassol, Charalampos Christodoulou, reageerde erg tevreden na de match tegen Anderlecht. "Als een team de zege verdiende, waren wij het", analyseerde hij. "Maar we zijn er nog bijlange niet."

"We hebben getoond wie we zijn", vervolgde Charalampos Christodoulou. "Ik moet mijn spelers loven om hun doorzettingsvermogen. Ze hebben de tegenstanders onder druk gezet en hebben ruimte gezocht en gevonden. En daar zijn ze op het einde voor beloond."

De AEL-coach besefte dat de tegengoal zijn team zuur kan opbreken volgende week. "Een clean sheet was ideaal geweest. Maar het is nu eenmaal zo. Als we ons willen plaatsen voor de groepsfase, moeten we koelbloedig blijven in Brussel. Als we ons spel kunnen spelen, hebben we wat nodig is om door te gaan."

'Onze fans zijn ons budget'

Ook Marios Nikolaou, de 28-jarige kapitein van de Cypriotische kampioen, was een tevreden man na afloop van de wedstrijd, al waarschuwde hij voor euforie. "We zijn 90 minuten verwijderd van onze droom. Maar we moeten de voeten op de grond houden. In België starten we straks weer met 0-0."

"We hebben  nu al veel bereikt, maar straks kunnen we pas echt geschiedenis schrijven", aldus de verdediger. "Anderlecht heeft dan wel een budget van 40 à 50 miljoen euro. Maar ons budget, dat zijn onze fans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties