Reactie Van den Brom: "Denk niet dat 'Jova' reageerde op mij"

Van den Brom: "Denk niet dat 'Jova' reageerde op mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom haalde gisteren tegen Limassol Milan Jovanovic naar de kant. De Serviër was blijkbaar niet blij met zijn vervanging en trapte een waterflesje richting terrein. Dat leverde hem rood en het ongenoegen van zijn coach op.

Iemand bemerkte dat Jovanovic op dat moment goed bezig was. "Ik ben het met je eens dat 'Jova' zeker geen slechte wedstrijd speelde", vertelt Van den Brom in HLN. "Maar een coach heeft het recht om te wisselen, toch? Ik geloof niet dat zijn reactie er één was naar mij toe. Ik gaf hem een hand en bedankte hem voor zijn prestatie. Ik gokte er op dat in de slotfase meer ruimte zou vrijkomen en daarvoor is een speler als Iakovenko de geknipte man."

"Bovendien lag Jovanovic met balverlies aan de basis van de tweede treffer van AEL. Hij ging in de fout met zijn domme reactie. Een speler met zijn status en ervaring mag zoiets niet overkomen. Hij benadeelt daarmee zichzelf, want zo kan hij niet spelen in de terugwedstrijd, de ploegmaats én de club, want een goeie Jovanovic - en dat ís hij momenteel - kon voor ons het verschil maken volgende week. Milan heeft zich daarnet verontschuldigd tegenover de hele groep én hij zal dat ook doen tegenover de pers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties