Reactie Iakovenko: "Dinsdag moeten we het doen"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Iakovenko: "Dinsdag moeten we het doen"
Foto: © SC

Sacha Iakovenko scoorde tegen zijn ex-club OHL en bezorgde Anderlecht zo een punt. Na de partij benadrukte hij vooral het belang van de wedstrijd tegen Limassol aanstaande dinsdag.

Robby Morren in Leuven

Na 10 minuten bracht Iakovenko Anderlecht op voorsprong met een mooie goal. "Ik stond op de juiste positie, ik kreeg de bal goed ingespeeld van Jovanovic en ik kon scoren. Ach, volgende keer is er een andere speler die zal scoren. Wij hebben een grote kern  met veel kwaliteiten. Ik heb veel moeten lopen, voetbal is ook verdedigen en ik wil mijn best doen voor het team."

Champions League
Coach Van den Brom liet verstaan dat Iakovenko dinsdag aan de belangrijke wedstrijd tegen Limassol zal beginnen, al wilde de speler dat zelf niet bevestigen. "De trainer heeft tegen mij nog niet gezegd dat ik zal spelen."

"Het belangrijkste is dat we winnen. Wij als spelers zijn niet bezig met het financiële aspect van de Champions League, voor ons is de Champions League een kwestie van prestige voor het team en een kans om tegen grote ploegen te spelen. Maar daar wil ik nu niet op ingaan, dinsdag moeten we het doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties