Benteke revolteert tegen te hoge transferprijs

Pieter Vierstraete
| 174 reacties
Benteke revolteert tegen te hoge transferprijs
Foto: © SC

Christian Benteke (21) zou helemaal niet ziek zijn. Met zijn afwezigheid op training probeert hij het bestuur van Genk te overtuigen hem te laten gaan naar Aston Villa dat 7 miljoen voor hem bood. Genk vraagt er echter 15.

In Het Nieuwsblad wordt uit de doeken gedaan hoe de vork precies in de steel zit rond de transfersoap van Benteke. De Belgische spits is gefrustreerd door de onredelijke houding van het Genkse bestuur en wil koste wat het kost het zinkende schip verlaten. Hij grijpt daarbij naar alle middelen die hij tot zijn beschikking heeft. Ook vandaag zal hij niet meetrainen met Racing Genk.

Doofpot

Het Genk-bestuur ziet Benteke echter als een cruciaal puzzelstuk om hun ambities dit seizoen waar te maken. De Rode Duivel ligt ook gewoon nog onder contract tot 2015.

De Limburgers probeerden de zaak in de doofpot te steken door aan te kondigen dat Benteke sinds maandagochtend last heeft van een virus. Daar twijfelt Het Nieuwsblad sterk aan, zeker omdat er maandagavond met geen woord gerept werd over de ziekte van Benteke terwijl de blessure van Derrick Tshimanga wel uit de doeken gedaan werd.

Genk probeert Aston Villa af te houden met een vraagprijs van vijftien miljoen euro, maar het lijkt sterk dat Villa dat zou betalen. En met een ongelukkige speler is niemand tevreden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties