Live Kennedy vervangt Benteke tegen Luzern

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Kennedy vervangt Benteke tegen Luzern
Foto: © SC

Tussen alle transferperikelen door moet Racing Genk ook nog voetballen. De Limburgers moeten tegen Luzern een 2-1 achterstand ophalen om de groepsfase van de Europa League te bereiken.

Christian Benteke is er niet bij. De spits weigert voorlopig te trainen en te spelen. Hij hoopt zo voor het verstrijken van de transferdeadline nog een overgang naar Aston Villa te versieren. Ook geen Fabian Camus, de middenvelder keert terug naar zijn thuisland Frankrijk.

Mario Been heeft ervoor gekozen zo weinig mogelijk wijzigingen door te voeren aan zijn team. Limbombe wordt vervangen door Monrose en Kennedy neemt de plaats in van Benteke. 

Geen ideale voorbereiding dus voor Genk, terwijl Luzern na een zeer moeizame competitiestart en een trainersontslag, weer wat ademruimte lijkt te vinden. Na de 2-1-overwinning tegen Genk wonnen de Zwitsers het afgelopen weekend ook voor het eerst in de competitie.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Genk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Luzern daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 167 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Luzern strijkt u 500 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties