Blondel: "Ik voel terug respect"

Blondel: "Ik voel terug respect"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jonathan Blondel is deze week opgeroepen voor de Rode Duivels. De 28-jarige middenvelder is onder Georges Leekens weer gegroeid, al vindt hij zelf dat hij nog steeds dezelfde is.

"Ik vind niet dat er de laatste maanden veel veranderd is", zegt Blondel in Het Nieuwsblad. "Het grote verschil is dat ik nu een volledige voorbereiding kon meemaken. Vorig jaar was ik zeven maanden geblesseerd. Het was moeilijk om terug te keren. En er is nu een trainer die voluit op me rekent en me vertrouwen geeft."

Georges Leekens krijgt dan ook veel lof. "Elke coach heeft zijn eigen aanpak. Ik voelde bij Leekens van bij het begin het vertrouwen. Dat had ik nodig in vergelijking met vorig seizoen. Er werd de voorbije jaren gezegd dat ik enkel ballen kon afpakken. Dat was verkeerd. Van de trainer krijg ik nu de vrijheid om meer naar voor te gaan. Daum wou dat we meer in positie bleven. Ik weet welke kwaliteiten ik heb."

Blondel is ook belangrijker geworden voor Club. "De pers is heel hard voor mij geweest. Er is veel over mij geschreven dat ik niet leuk vond. Nu hebben we de strijdbijl begraven. Ik voel nu weer meer waardering en respect. Dat had ik nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties