NextGen: Wolfsburg te sterk voor paars-wit

Tijs Ruysschaert
| 38 reacties

In zijn tweede wedstrijd in de NextGen Series hebben de beloften van Anderlecht met 1-2 verloren van Wolfsburg.

De bezoekers openden de score in de 22ste minuut via Albion Avdijaj, en iets na het halfuur verdubbelde Philip Hauck die voorsprong. Wolfsburg mocht gaan rusten met 0-2.

In de tweede helft bracht Massimo Bruno de paars-witte beloften weer in de wedstrijd. Met nog twintig minuten op de klok zorgde hij voor 1-2, na een knappe solo van de talentvolle Colombiaanse aanvaller Oswal Alvarez. Maar verder dan die aansluitingstreffer kwam de thuisploeg niet meer.

Groep 1

Na twee speeldagen deelt Anderlecht de laatste plaats met Barcelona. Beide clubs tellen een punt, nadat ze vorige maand gelijkspeelden tegen elkaar in Spanje. Wolfsburg staat samen met Tottenham - dat op de eerste speeldag met 2-3 ging winnen in Duitsland - aan de leiding in groep 1.

Morgen staat het duel tussen Tottenham en Barcelona op het programma.

Anderlecht startte de partij tegen Wolfsburg met Roef, Rivituso, Mbemba, Heylen, D'Alberto, Diarra, Bruno, De Bruyn, Alvarez, Praet en Kabasele.

Wolfsburg begon met Klaus, Winter, Sonnenberg, Sprenger, Kleihs, Strompen, Hauck, Arnold, Bulbul, Park en Avdijaj.