Groep D: Poule des doods trekt zich op gang

Tomas Taecke
| 22 reacties
Groep D: Poule des doods trekt zich op gang
Foto: © SC

Met Dortmund-Ajax en Real Madrid- Man City staan meteen twee kleppers van formaat op het programma. Dat zal iedere speeldag zo zijn, want de vier clubs die in poule D zijn ondergebracht vormen samen een groep om naar uit te kijken.

Ajax kruist straks de degens met de drie landskampioenen in de drie sterkste Europese kampioenen. De Nederlandse titelverdediger begint met een uitwedstrijd in Dortmund, die later belangrijk kan zijn voor de derde plaats die recht geeft op de Europa League. Bij de Ajacieden is er een basisplaats weggelegd voor de terugkerende Ryan Babel. Toby Alderweireld wordt centraal achterin eveneens in de basis verwacht.

Real Madrid wil een crisis vroeg op het seizoen afzweren met een eerste CL-zege tegen Manchester City. De Britse landskampioen wordt elk seizoen sterker, maar maakte vorig jaar in het kampioenenbal een slecht beurt. Real telt door zijn slappe seizoenstart in La Liga meteen een fikse achterstand op aartsrivaal Barcelona en kan een opsteker op Europees niveau wel gebruiken.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Dortmund  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Ajax daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Dortmund  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 138 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Ajax strijkt u 800 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties