De Boeck: "Ik heb nog krediet als trainer"

Christophe van den Boom
| 8 reacties
De Boeck: "Ik heb nog krediet als trainer"
Foto: © SC

Trainer Glen De Boeck zit sinds december 2011 zonder club. Toen trok hij de deur dicht bij het Nederlandse VVV. Desondanks blijft hij positief en gelooft hij nog altijd in zijn kansen als trainer.

“Iedereen heeft recht op een foute keuze in het leven. Bij mij was dat Cercle Brugge te vroeg verlaten”, geeft de oud-voetballer toe in Het Nieuwsblad. “De mensen van Cercle zeggen dat ik soms moeilijk deed, maar dat ze veel geleerd hebben. Ik heb daar goede dingen achtergelaten.”

De Boeck volgt Vereniging nog van dichtbij en pikt regelmatig een wedstrijd mee. Over een mogelijk vervolg aan zijn Cercle-avontuur, blijft de trainer afzijdig. “Of ik daar ooit nog opnieuw zou kunnen werken? Zeg nooit nooit. Bij Beerschot en VVV heb ik ook nog goede contacten.”

Aanbiedingen uit Qatar en Turkije sloeg de oefenmeester af. KV Mechelen koos uiteindelijk voor Harm van Veldhoven, maar over zijn toekomst als trainer maakt De Boeck zich geen zorgen. “Ik heb nog krediet. Ik ben nu 41 jaar en heb vijf jaar ervaring als coach. Ik ben klaar om opnieuw te beginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties