Aliotte (RMP): "We zijn als jonge ploeg nog te naïef"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Aliotte (RMP): "We zijn als jonge ploeg nog te naïef"
Foto: © SC

Volgens Sébastien Aliotte, de nummer tien van Moeskroen-Peruwelz, is de nederlaag te wijten aan concentratieverlies op beslissende momenten: "We zijn als jonge ploeg nog te naïef."

Sander De Graeve in Moeskroen

“Ik geloof dat we een goede match speelden, maar we zijn niet de hele 90 minuten aandachtig geweest, dat heeft ons de kop gekost. Die penaltyfase is een opeenstapeling van dwaze fouten van ons”, wist Aliotte gisteravond.

“We hebben ook het numerieke overwicht nooit kunnen uitspelen, ik denk dat iemand die de rode kaart niet zag, niet wist dat Standard maar met tien speelde. We zijn een jonge ploeg en er is al vaker een gebrek aan concentratie geweest in de laatste minuten, zo gaven we de zege op Antwerp ook weg in de 93e minuut”

“Wat ik denk van de spelers die van Rijsel overkwamen? Prutsers zijn het (lacht). Nee, we moeten serieus blijven. Het zijn stuk voor stuk spelers met veel talent. Ze zijn echter nog jong en moeten zich nog aanpassen aan de Belgische mentaliteit en manier van spelen. Wij (de Belgen) proberen hen zoveel mogelijk te helpen in dat proces. Het is ook niet zo dat er clans in de kleedkamer zijn, iedereen voelt zich speler van Moeskroen.”

“Momenteel is het belangrijkste de competitie, we moeten op ons elan doorgaan en de volgende wedstrijden in tweede klasse winnend proberen afsluiten. “

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties