Reactie "Gudjohnsen grootste ster in België"

Tomas Taecke
| 20 reacties
"Gudjohnsen grootste ster in België"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnar Vidarsson kijkt uit naar de komst van zijn vriend en landgenoot Eidur Gudjohnsen. "Niemand in België heeft een groter palmares dan Eidur", weet de Cercle-middenvelder.

Tomas Taecke in Brugge

Arnar Vidarsson mocht samen met Cercle Brugge tegen Charleroi voor het eerst vieren. In de marge van de wedstrijd werd ook duidelijk dat Eidur Gudjohnsen eerstdaags in het Jan Breydelstadion zal neerstrijken.

"In principe komt Eidur onze rangen versterken", weet ook Arnar Vidarsson. "Ik ken hem goed want heb tien jaar met hem in de nationale ploeg gespeeld. Ongetwijfeld zou hij een versterking zijn voor ons team. Niemand in België heeft een groter palmares dan Eidur".

"Tegen Charleroi pakken we eindelijk de drie punten. De zege was dik verdiend, we waren duidelijk de beste. We hebben hen bij de keel gegrepen, ze waren niet bij machte om eruit te komen".

"Vandaag hebben we eindelijk het voetbal gebracht dat we twee jaar lang brachten. Het doet dan nog meer deugd om in de slotminuut te scoren. Na deze zege zal het vertrouwen wel terugkeren. Het liep trouwens al enkele weken opnieuw beter. We zijn op dit moment nog nergens maar we mogen wel even genieten van deze eerste zege".

"De ontlading is natuurlijk groot na twee maanden ellende. De mensen weten niet wat dit met deze groep heeft gedaan. Deze malaise hield de kleedkamer echt bezig", aldus Vidarsson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties