Gudjohnsen: "Verwacht nog niet meteen vuurwerk van mij"

Christophe van den Boom
| 12 reacties
Gudjohnsen: "Verwacht nog niet meteen vuurwerk van mij"
Foto: © SC

Eidur Gudjohnsen ondergaat vandaag medische testen bij Cercle Brugge. Bij zijn aankomst in Zaventem bevestigde de speler zelf zijn komst. "Het is bijna zeker dat ik teken", aldus de Ijslander.

“Ik snap dat veel mensen het raar vinden. Als je naar mijn palmares kijkt is Cercle Brugge een vreemde keuze”, zei de ex-spits van Chelsea en Barcelona tegen Sportwereld. “Anderzijds heb ik de laatste jaren niet veel gespeeld. Bij AEK Athene liep ik vorig jaar een dubbele beenbreuk op en speelde ik enkel op het einde nog enkele wedstrijden. Cercle  Brugge is de ideale ploeg om weer aan spelen toe te komen. Ik kom niet voor het geld, wel om te voetballen.”

De Belgische velden zullen er dus een nieuwe ster bij hebben. Al moeten we nog niet meteen veel verwachten van Gudjohnsen. “Ik zit vol energie, maar verwacht nog geen vuurwerk van mij. Ik ben medisch fit, maar nog niet klaar om wedstrijden te spelen. Daar heb ik nog een paar weken voor nodig. Ik weet dat Cercle laatste staat, dus ik zal mijn best doen om daar verandering in te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat ik de club kan helpen.”

Gudjohnsen was onder andere actief bij Chelsea, FC Barcelona, AS Monaco en Tottenham Hotspur. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties