Morison: "We degradeerden Schotland tot middelmatig team"

Morison: "We degradeerden Schotland tot middelmatig team"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wales-aanvaller Steve Morison zegt dat de overwinning van Wales tegen Schotland hen vertrouwen heeft gegeven voor de verdere campagne. Het is de eerste overwinning onder bondscoach Chris Coleman.

Het was wachten op sterspeler Gareth Bale. Hij besliste de wedstrijd met twee doelpunten, maar de aanvaller van Norwich City Steve Morison geloofde geen moment dat Wales met lege handen naar huis zou gaan. “We geloofden er altijd in”, zegt hij. “Ook al verloren we een paar wedstrijden, de sfeer is goed. Daarnaast hebben we een sterk elftal en zijn we blij dat we kunnen samenspelen.”

Ook bestaat er voor de spelers geen twijfel over de bondscoach. “We stonden altijd achter Chris en ik denk dat we dat bewezen op het veld. We lieten Schotland er uitzien als een middelmatig team. We waren de betere van het begin tot het einde.”

Dinsdag neemt Wales het op tegen Kroatië, met België een van de favorieten op groepswinst. “Ik denk niet dat het leuke plaatsen zijn om heen te gaan. Het is daar altijd heel moeilijk om resultaten te halen. Maar dat we daar nu heengaan, nadat we wonnen, is heel goed. Als we resultaat kunnen boeken, dan weet je nooit wat er nog kan volgen”, besluit Morison.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties