Jobbeurs Club Brugge groot succes

Koen Schaaphok
| 2 reacties
Jobbeurs Club Brugge groot succes
Foto: © SC

Voor de derde keer organiseerde Club Brugge zaterdag een jobbeurs in het Jan Breydelstadion. Vijftig bedrijven kregen de kans om in een sportieve omgeving hun bedrijf en vacatures gratis voor te stellen.

Er waren honderden vacatures voor het oprapen in het Jan Breydelstadion. Samen met de sponsors en de VDAB kreeg Club Brugge een duizendtal werkzoekenden naar de thuisbasis van de club. Veel standhouders waren dan ook partners en sponsors van de club. De bezoekers kregen ook de kans om het stadion en het terrein van de club te bewonderen.

Interesse

Eric Desoete van de VDAB beschouwt het project als een steevast succes, zo vertelde hij aan Het Nieuwsblad. De community-afdeling van Club Brugge heeft intens samengewerkt met de VDAB. Wij bieden hier vijftig bedrijven de kans om volledig gratis hun bedrijf voor te stellen en hun vacatures ingevuld te krijgen. Heel veel bedrijven hebben meteen interesse getoond en nu kunnen we stellen dat we heel wat werkzoekenden uit de ganse provincie West-Vlaanderen hebben gerekruteerd”, klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties