Larsen opnieuw out?

Koen Schaaphok
| 25 reacties
Larsen opnieuw out?
Foto: © SC

Club Brugge-verdediger Jim Larsen heeft het geluk duidelijk niet aan zijn kant. Na een operatie aan zijn lies in september kon de Deen na een lange afwezigheid weer aansluiten op de groepstraining van Club Brugge. Het ging meteen weer mis.

Na een klein halfuur moest de Deense verdediger de training voor gezien houden vanwege stekende pijn aan zijn pas geopereerde lies. De komende dagen verwacht Club Brugge meer duidelijkheid over de ernst van de blessure van Larsen. Begin september onderging Larsen reeds een operatie en toen werd hij 6-8 weken verwacht uit de roulatie te zijn.

Vraagtekens

Voor de rest valt de blessurelast van de koploper van de Jupiler Pro League nog mee. Georges Leekens kan binnenkort weer snel een beroep doen op Lestienne en Blondel en ook Rafaelov is weer voluit aan het trainen geslagen en kan in principe aantreden tegen Oud-Heverlee Leuven. Rond de namen Meunier, Donk en Tchite staan dan weer enkele vraagtekens voor zaterdag. De komende dagen hoopt blauw-zwart duidelijkheid te krijgen over hun situatie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties