"België moet geen cadeaus verwachten"

"België moet geen cadeaus verwachten"
Foto: © SC

Macedonië zou wel eens de scherprechter kunnen worden in de groep van België. De formatie van bondscoach Cedomir Janevski verraste door Servië te verslaan en ook tegen de Rode Duivels willen ze een resultaat neerzetten.

Janevski speelde zeventien jaar in België en kent het land en zijn spelers door en door. "Bovendien woon ik in Brugge, samen met mijn vrouw en kinderen", aldus Janevski in Het Nieuwsblad. "Ik ga alleen naar Macedonië om te werken. Ik ken jullie nationale ploeg dan ook zeer goed. Het is geen geheim dat België een topland is."

"Jullie zijn niet alleen topfavoriet in onze groep, de Rode Duivels zijn één van de beste ploegen in Europa’, meent Janevski. ‘. Dat wil niet zeggen dat wij ons zomaar opzij zullen laten zetten. België mag dan wel mijn tweede vaderland zijn, Macedonië komt nog altijd op de eerste plaats. Cadeaus moeten jullie niet verwachten."

"Na vier zware matchen hebben we vier punten. Dat is op zich al een overwinning. Het is niet onze ambitie om eerste of tweede te worden. We moeten vooral proberen om voor verrassingen te zorgen. We zullen er alles aan doen om ook tegen de Rode Duivels te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties