"De amusementswaarde ligt te laag"

"De amusementswaarde ligt te laag"
Foto: © SC

"De amusementswaarde ligt veel lager dan hij had aangekondigd", is de in België geadopteerde Johan Boskamp kritisch voor Anderlecht-trainer John Van Den Brom. "Ik had er meer van verwacht", zegt Bossie in HbVL.

Na een derde van de competitie beoordeelde Johan Boskamp de Nederlandse trainer in de Jupiler Pro League in HBvL. Vooral Anderlecht-trainer John Van den Brom ontkomt niet aan een stevig woordje kritiek.

"Het uitgangspunt voor Van den Brom was kwalificatie voor de Champions League afdwingen en daar is hij in geslaagd. Dat was sportief en financieel een hele opluchting voor hem en voor Anderlecht, maar hij heeft wel duidelijk geschaafd aan het voetbal dat hij wil brengen", aldus Boskamp.

"Bij Vitesse en ADO Den Haag opteerde hij steevast voor één controlerende middenvelder, maar bij Anderlecht grijpt hij in lastige wedstrijden terug naar twee verdedigende middenvelders. Hij heeft zijn doelstellingen zeker bereikt, maar hij had ook een hoge amusementswaarde aangekondigd en dat zie ik in dit Anderlecht niet terug", besluit Boskamp.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties