Reactie Raymaekers: "We mogen misschien dromen"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Raymaekers: "We mogen misschien dromen"
Foto: © SC

OHL deelde leider Club Brugge een fikse tik uit. In een uitverkocht stadion werd het 4-1. Wim Raymaekers ziet dat het op dit moment allemaal uitstekend loopt voor zijn ploeg.

Robby Morren in Leuven

"Ik heb een ongelooflijk gevoel, dat is ook logisch als je thuis tegen de leider kan winnen. We hadden de hele week al een heel goed gevoel, we trainden ook scherp. Het was nog even slikken want Chuka en Pouga waren ziek geworden maar zij konden spelen en als je dan de wedstrijd ziet, dat was echt ongelooflijk", vertelt de verdediger aan Voetbalkrant.com.

Fantastisch
"Er waren bijna 10.000 mensen aanwezig. Ik ben al van tweede klasse hier en wat ik nu meemaak, dat is echt ongelooflijk. Ik heb hier al zoveel mooie momenten meegemaakt zoals de winst tegen Anderlecht vorig jaar maar dit toch weer een apotheose. De ganse week ging het over de ticketverkoop en dat het stadion vol ging zitten. Dit is fantastisch."

"We hebben de supporters verwend en de spelersgroep is ongelooflijk tevreden."

Toch is Raymaekers eerlijk in zijn analyse en beseft hij dat OHL in het eerste halfuur enkele keren opgelucht mocht ademhalen. "De eerste helft hebben we wat geluk gehad maar we slaagden erin om 2-1 voor te komen. Daarna werd het nog even warm toen Kenny die rode kaart pakte maar we hebben kunnen prikken op de juiste momenten en de score had nog hoger kunnen oplopen. We hebben de supporters verwend en de spelersgroep is ongelooflijk tevreden."

Goede sfeer
OHL klimt zo naar de zesde plaats in het klassement. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de sfeer in de spelersgroep opperbest is. "De sfeer in de groep zit goed. De resultaten zijn goed en de jongens voelen zich heel goed bij de club. Dat merk je wel, iedereen vecht voor elkaar op het veld."

"We staan nu op de zesde plaats, we mogen misschien dromen maar volgende week moeten we naar Beerschot en daar zal het heel moeilijk zijn om punten te pakken maar ik heb er wel vertrouwen in ."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties