Kroniek van een aangekondigd afscheid

Fabian Morren
| 100 reacties
Kroniek van een aangekondigd afscheid
Foto: © SC

Beerschot zette Elimane Coulibaly aan de deur. De club nam die beslissing na een reeks incidenten met de spits, waaronder een handgemeen met Hernan Losada.

We zetten de ergste feiten op een rij:

- Na de oefenwedstrijd in Heerenveen vliegt Coulibaly richting Stijnen na een spelfase op het einde van de wedstrijd.

- Na Lokeren verwijt Coulibaly elke speler janetten te zijn. Mikulic neemt het op voor de ploeg, waarna Coulibaly hem bedreigt. De andere spelers moeten tussenbeide komen. Koster bemiddelt de dag erna tussen de twee.

- Zaterdag tijdens de match tegen Genk zijn er discussies tussen Losada en Coulibaly. In de kleedkamers wordt de toon tussen beide spelers harder. Tijdens de busrit verloopt alles rustig, maar bij het verlaten van de parking op de club loopt het fout. Coulibaly grijpt Losada bij de nek vast, bedreigt hem en slaat de Argentijn.

Wel vaker incidenten
Tijdens de afgelopen wedstrijden zijn er in de afgelopen maanden nog meer kleine incidenten geweest. Na het horen van die feiten heeft de club besloten dat een verdere samenwerking met Coulibaly niet meer mogelijk is.

Dinsdag was er meeting met de spelers waar de feiten werden besproken. Voorzitter Patrick Vanoppen kwam het besluit van de club vervolgens bekendmaken voor de trainers en spelersgroep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties