Belangrijk voor bestaande UNIBET-klanten!

Fabian Morren
| 34 reacties
Belangrijk voor bestaande UNIBET-klanten!
Foto: © SC

Klanten die voor juli 2012 een rekening openden op Unibet zitten op internationale versie van UNibet, Unibet.com. Deze klanten krijgen de kans om zich via ons in te schrijven voor de Belgische versie.

Als bestaande klant moet u op de Belgische UNIBET gaan spelen. U moet een nieuwe account openen via deze pagina. Met een nieuwe loginnaam en nieuwe email. Als u dit nu al doet, krijgt u tot 100 euro bonus extra! Dit is legaal en honderd procent toegestaan door UNIBET!

En het is het juiste moment om dit te doen, want er staat heel wat lekkers op het menu dit weekend! Kan Standard vanavond winnen zonder Ron Jans? En wat doet Anderlecht bij Charleroi? Kan OH Leuven stunten bij Beerschot? Dat zou liefst 4x uw inzet opleveren!

Ook in het buitenland zijn er tal van matchen. Man City zit in een kleine crisis en ontvangt Swansea. Bij een stunt van Swansea verdient u 13x uw inzet! Kunnen Fellaini, Mirallas en Everton straks ook winnen van Liverpool? Laat ons daar nog een zege van Chelsea tegen Man United bijtellen en we komen uit op een gigantische winst.

Indien u 100 euro inzet, verdient u bij winst van Swansea, Liverpool en Chelsea liefst 8112 euro! Registreer u nu bij de Belgische UNIBET en word in één klap rijk!

Als u zich immers registreert bij UNIBET geeft Voetbalkrant.com een gratis ticket voor een nieuwe wedstrijd of betaalt u een ticket terug tot 20 euro per ticket.

Bovendien zal één van de inschrijvers samen met een extra persoon een VIP-reis krijgen. Hotel, vlucht en de tickets voor de match worden door Voetbalkrant.com geregeld!

7000 euro, een gratis ticket én een VIP-reis... Deze kans krijg je maar één keer!

NOG 6 DAGEN GEVEN WE 100 EURO BONUS WEG. NADIEN IS HET OPNIEUW 60 EURO BONUS. PROFITEER NU VAN ONZE UITZONDERLIJKE ACTIE!

Hoe inschrijven?

1) Schrijf nu in via onze site, KLIK HIER

2) Vraag je gratis tickets en schrijf je HIER in voor de reis

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties