Fans Standard plannen protestactie

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 62 reacties
Fans Standard plannen protestactie
Foto: © SC

Vier fanclubs van Standard roepen op tot een actie tijdens de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Ze vragen de fans om in het zwart naar het stadion te komen en de eerste 15 minuten buiten te blijven. De fans willen zo de incompetentie van het bestuur aanklagen.

De actie is niet alleen tegen het bestuur gericht. Ook willen de fans protesteren tegen de mediastorm en de sancties na de incidenten in de wedstrijd tussen Standard en Anderlecht. De wedstrijd moest toen tweemaal worden stilgelegd na bommetjes op het veld.

Hieronder geven we de oproep in zijn geheel mee.

COMMUNIQUÉ : IEDEREEN IN HET ZWART & BOYCOT EERSTE 15 MINUTEN

Om te protesteren tegen de huidige sportieve situatie van de club (veroorzaakt door de incompetentie van onze directie) en tegen de mediastorm en de sancties opgelegd aan de groep en RSCL Supporters in het algemeen, vragen we jullie om  voor de match tegen Cercle Brugge (deze vrijdag 26/10/2012) naar het stadion te komen in het zwart gekleed.

We vragen ook, om dezelfde redenen, aan de abonnees van de eerste verdieping van tribune 3 (d,e,f 3) en die van blok e4 buiten de tribune te blijven voor de eerste 15 minuten van de match. Ook de abonnees van andere tribunes zijn vrij om zich aan te sluiten bij deze actie als zij dit wensen.

Alvast bedankt op voorhand voor jullie medewerking aan deze vredelievende en vooral symbolische actie.

 “De directieleden komen en gaan, de supporters blijven!!”

SUPPORTERS, TOUS UNIS !

ULTRAS INFERNO 1996 / VIEILLE GARDE-HS81 / PUBLIK HYSTERIK KAOS / KOP ROUCHES

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties