Zakaria Bakkali wint WK-20 met België!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Zakaria Bakkali wint WK-20 met België!
Foto: © SC

Zakaria Bakkali is een van de grootste talenten die België telt. We gingen kijken in de simulatie van Football Manager 2013 hoe het met zijn carrière gesteld is anno 2020. Bakkali zal het WK-20 winnen met België!

Onze vrienden van Sports Interactive simuleerden met Football Manager 2013 de volgende zeven seizoenen. Elke dag kijken we hoe een Belgisch toptalent zijn carrière uitdraaide. Vandaag is dat Zakaria Bakkali.

Zakaria Bakkali
Leeftijd
: 16
Positie: Aanvaller
Huidige club: PSV
Club in 2020: PSV
Marktwaarde in 2020: 5,5 miljoen pond
Opmerkelijk: Winnaar WK-20 met België in 2013

In het echte leven:

Bakkali werd op de Nike Cup van vorig jaar aangeprezen als de ‘beste jonge speler ter wereld’. Hij werd in verband gebracht met een transfer naar Manchester City, maar besloot om in Eindhoven te blijven. Hij staat erom bekend snel en technisch met de bal overweg te kunnen.

Voorspelling FM13:

CLUB

Bakkali is hele seizoenen uitgeleend aan opeenvolgend Fortuna Sittard, Cesena en Montpelier. Zijn periode bij Cesena was het meest succesvol: hij scoorde 9 keer in 30 wedstrijden. Tot het seizoen 2017/18 kreeg hij echter geen kansen in het eerste team van PSV. Sindsdien is hij regelmatig uitgekomen voor het team om ze aan twee Eredivisie-titels, een KNVB-beker en een Johan Cruijff Schaal te helpen. In totaal komt hij aan 35 goals in 97 competitiewedstrijden.

BELGIË

Hij is nog niet opgesteld in het nationale elftal van België, maar heeft het team onder 20 in 2013 wel aan het wereldkampioenschap voetbal onder 20 geholpen. Hiermee heeft hij laten zien hoeveel jong talent België in huis heeft.

Morgen is Andreas Perreira van Manchester United aan de beurt!

Bekijk HIER hoe het met de andere negen Belgische toptalenten gaat in 2020!

Het spel kan je nog steeds HIER winnen!

Kan je niet wachten tot twee november om met je eigen ogen te zien hoever Zakaria Bakkali in jouw spel geraakt? 

Koop het dan hier en je kan METEEN aan de slag met de bèta. De carrière die je in de bèta opbouwt kan je trouwens gewoon meenemen naar het volledige spel!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties