Reactie Praet: "Goed gereageerd"

Tomas Taecke
| 14 reacties
Praet: "Goed gereageerd"
Foto: © SC

Dennis Praet heeft na vanavond in elke competitie de netten doen trillen. De youngster van Sporting was na afloop blij dat zijn team op de goeie manier heeft gereageerd na de uitschuiver op Mambourg.

Tomas Taecke in Anderlecht

Dennis Praet pikte zijn graantje mee in de ruime zege tegen de Buffalo's. Het jonge talent van paars-wit was na afloop vooral tevreden dat Sporting op de juiste manier heeft gereageerd na de nederlaag tegen Charleroi.

"We hebben een goeie match gespeeld", wist Praet in de mixed zone. "We dwongen veel kansen af en scoorden vijf keer. Bovendien hebben we deze zege afgedwongen met heel mooi voetbal".

"We hebben op de correcte manier gereageerd na de verliesbeurt in Charleroi. Ook voor Tom (De Sutter nvdr.) is het een mooie avond. Hij kende een moeilijke periode maar heeft geantwoord met twee schitterende goals".

"Voor mij begint het steeds beter te lopen. In het begin is het normaal dat het soms wat stroef gaat, maar hoe meer minuten ik krijg hoe vlotter het gaat".

"Nu heb ik ook in de competitie gescoord. Het was een mooie goal en ik ben er gelukkig mee. Nu moet ik enkel nog in de poulefase van de Champions League weten te scoren", lachte de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties