Real en Barcelona beginnen deze week aan bekeravontuur

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Real en Barcelona beginnen deze week aan bekeravontuur
Foto: © SC

FC Barcelona en Real Madrid beginnen deze week aan hun bekeravontuur. David Villa en Andres Iniesta zullen zeker starten voor de Catalanen. Enkele andere sterren beginnen op de bank of vallen buiten de selectie. Real Madrid zal een b-elftal opstellen.

Barcelona neemt het op tegen derdeklasser Alaves. Alex Song, Alexis Sanchez, Daniel Alves, Adriano en Javier Mascherano zullen vanavond zeker in actie komen tegen Alaves. Ook Cristian Tello, Sergi Roberto en Marc Bartra zullen minuten kunnen verzamelen. De jongeren kunnen hun kansen grijpen en indruk maken op de coach met het oog op latere speelkansen.

Cesc Fabregas en Sergio Busquets beginnen op de bank. Lionel Messi, Xavi Hernandez, Jordi Alba en Pedro Rodriguez blijven in Barcelona. Pinto zal hoogstwaarschijnlijk tussen de palen staan.

Real Madrid begint morgen aan zijn bekeravontuur tegen derdeklasser Alcoyano. Trainer José Mourinho zal een B-elftal opstellen. De reguliere spelers krijgen rust. Jese, Jose Callejon en Raul Albiol worden in de basis verwacht. Ook Kaka , Modric en Benzema zullen waarschijnlijk starten. Beide ploegen hebben acht keer eerder tegen elkaar gespeeld in de competitie. Dat resulteerde in vier gewonnen wedstrijden voor de Madrilenen, twee gelijke spelen en twee nederlagen. In de beker komen ze elkaar voor de tweede keer tegen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties