Reactie Kljestan: "Orkaan Sandy baart mij zorgen"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Kljestan: "Orkaan Sandy baart mij zorgen"
Foto: © SC

Sacha Kljestan was tevreden dat hij tegen de Buffalo's kon tonen waarom hij in de basiself hoort te staan. Wel is de middenvelder verschrikt door orkaan Sandy die momenteel over de Oostkust van de Verenigde Staten raast.

Tomas Taecke in Anderlecht

"Met deze zege zetten we onze concurrenten opnieuw onder druk", legde Kljestan na afloop van de wedstrijd uit in de mixed zone. "In november krijgen we heel veel lastige wedstrijden die we stuk voor stuk moeten trachten te winnen".

"Op training vecht ik voor mijn basisplaats en wanneer de kans zich voordoet, toon ik waarom ik een meerwaarde ben voor deze ploeg. Mijn ploegmakkers sporen mij ook aan om op het veld te bewijzen waarom ik in de basiself thuishoor".

"Hoe slecht het soms ook gaat, ik blijf altijd met de juiste mentaliteit voor de dag komen. Ook al loopt het in het voetbal vaak minder, thuis ben ik altijd gelukkig. Ik ben omringd door een goeie familie die mij heel veel steun geeft".

"In gedachten ben ik bij enkele familieleden die in New Jersey en New York wonen. Straks zal ik checken of er hen niets is overkomen, want wat de orkaan op dit moment aanricht is echt schrikwekkend. Zelf heb ik dat nooit ervaren. In Californië waren er enkel aardbevingen en zelfs die heb ik nooit van dichtbij meegemaakt".

"Volgende week zijn er verkiezingen, maar daar ben ik niet zo hard mee bezig. Toen ik in de States woonde was ik niet zo politiek ingesteld. Ik steun Obama wel maar kan zelf niet stemmen. Ik wou mij online registreren maar was reeds te laat", aldus Sacha Kljestan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties