Reactie Stijnen: "Geflikt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 55 reacties
Stijnen: "Geflikt"
Foto: © SC

Stijn Stijnen was niet te spreken over de rode kaart die hij kreeg tegen Beerschot: "Ik ben geflikt, wat moet een doelman dan doen? Op zijn lijn blijven staan en de spitsen laten scoren?"

Sander De Graeve in Brugge

De spitsen van Cercle kregen in de beginfase veel ruimte centraal, dat zag ook Stijnen: "We staan aan het begin van de wedstrijd kinderachtig te verdedigen en dan krijgen we die eerste goal binnen. Tegen een ploeg zonder vertrouwen is dat het slechtste wat je kan doen." 

"We zagen wel dat Cercle het vertrouwen opnieuw verloor bij onze snelle tegentreffer. Dan worden we geflikt op die penaltyfase. Je kan er verhaaltjes blijven over vertellen, we worden gewoon geflikt. De voorzitter is in de kleedkamer gekomen en die heeft krak hetzelfde gezegd."

Stijnen benadrukt dat het geen penalty en zeker geen rood was: "Het was ten eerste al buitenspel. De ref zal het straks wel hebben over intentie en zo, ik word er zo ziek van. Ik kan niet meer doen dan uitkomen als een speler vlak voor me komt."

"Moet ik blijven staan misschien? En die spits gewoon laten scoren? Of moeten we met kleine doelen beginnen spelen? Het moet serieus blijven hé. Het kan goed zijn dat ik mijn reputatie tegen me heb maar dat mag eigenlijk niet meespelen."

Stijnen bekeek de tweede helft van zijn ploegmaats in de tribune: "De tweede helft heb ik in de tribune gevolgd, ik ken de weg hier hé. Het belangrijkste is nu dat we ons herpakken zaterdag tegen Waasland-Beveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties