Reactie Bailly: "Ik heb opnieuw plezier in het voetbal"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Bailly: "Ik heb opnieuw plezier in het voetbal"
Foto: © SC

Logan Bailly voelt zich uitstekend bij OH Leuven. De doelman groeit stilaan weer toe naar zijn oude niveau en heeft zijn goesting in het voetbal helemaal teruggevonden.

"Ik voel me beter en beter en ik heb opnieuw veel plezier op het veld. Ik geniet van de trainingen en ik kijk er weer naar uit om wedstrijden te spelen. De goesting is weer terug en dat ligt ook aan de ploeg. We zijn een kleine familie bij OHL."

Dankbaar
De voormalige Rode Duivel is dankbaar voor de kans die hij bij OHL kreeg. Hij wil de mensen bij de club dan ook maar al te graag bedanken door goed te presteren. "Ik ben er om punten te pakken voor mijn ploeg, voor de trainer en voor iedereen bij OHL. De technische staf had veel vertrouwen in mij en ik wil hen daarvoor bedanken met mijn prestaties op het terrein."

"We hebben een goede groep met spelers die allemaal in dezelfde richting denken. Het resultaat daarvan is ook op het terrein te zien."

Over het gelijkspel tegen Kortrijk was de doelman tevreden, zijn club blijft immers in de top zes. "0-0 is geen slecht resultaat. We hadden kansen om te scoren maar ik ben blij dat we de nul hebben gehouden. Onze sterkte is dat we makkelijk scoren, alleen loopt dat de laatste 2 matchen iets moeilijker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties