Vanhaezebrouck: "Kortrijk strijdt normaal mee tot het einde"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Vanhaezebrouck: "Kortrijk strijdt normaal mee tot het einde"
Foto: © SC

Kortrijk heeft een knappe heenronde achter de rug. Coach Hein Vanhaezebrouck weet dat zijn team normaal tot het einde zal kunnen meestrijden voor een plaats in play- off 1.

Kortrijk heeft er opnieuw een uitstekende heenronde op zitten. De Kerels verzamelden 25 punten en bekleden daarmee een mooie vijfde plaats in het klassement. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Vanhaezebrouck tevreden terugblikt op het eerste luik van de reguliere competitie.

"We hebben 25 punten verzameld, dat is één meer dan vorig seizoen na de heenronde. Dat is zeker mooi want we speelden al 8 keer op verplaatsing en nog maar 7 keer thuis. Bovendien kregen we in die thuismatchen al 4 toppers over de vloer", aldus de oefenmeester in een gesprek met Voetbalkrant.com. Kortrijk won thuis tegen Standard en speelde tegen Anderlecht, Club Brugge en Genk telkens 1-1 gelijk.

'Kleinere' clubs
"Er wachten ons in de terugronde nog heel wat thuismatchen, dus normaal kunnen we blijven meedoen tot het einde. De toppers laten regelmatig punten liggen. Ik hoop dat OHL, Zulte Waregem en Lokeren ook tot het einde mee blijven strijden", besluit Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties