Interview Ivens: "Waasland-Beveren meest concreet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Ivens: "Waasland-Beveren meest concreet"
Foto: © SC

Jonas Ivens vertrok na een sterk seizoen bij KV Mechelen in 2010 naar Groningen. In het begin was hij onbetwiste basisspeler. Dit seizoen speelt hij echter amper: "Groningen wil meewerken aan een verhuur, Waasland-Beveren bracht reeds een bod uit."

Jonas Ivens is niet gelukkig met zijn huidige situatie, hij komt bij Groningen amper van de bank af. “Als voetballer wil je natuurlijk altijd spelen en ik heb ook de leeftijd waarop ik gewoon moet spelen”, aldus Ivens in een gesprek met Voetbalkrant.com

Zijn avontuur bij FC Groningen begon nochtans goed: “Het eerste seizoen heb ik alles gespeeld maar nu, in mijn derde jaar, kiest de trainer voor een centraal duo dat iets meer complementair is.”

Waasland-Beveren

Ivens zoekt een oplossing in januari: “Mijn manager heeft reeds met de directeur van Groningen gesproken. Ze willen meewerken aan een verhuur. Voorlopig is de interesse van Waasland-Beveren het concreetst, zij brachten reeds een bod uit.”

Na die huurperiode ziet Jonas Ivens nog kansen bij Groningen: “Ik heb nog een contract tot juni 2014, in voetbal kan veel gebeuren. Wie weet speel ik dan wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties