"Valt wat te halen in Lokeren"

Koen Schaaphok
| 18 reacties
"Valt wat te halen in Lokeren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat het Beerschot van Adrie Koster voor de moeilijke taak om Lokeren een nederlaag toe te dienen. De Zeeuw bleef op de persconferentie in ieder geval zijn nuchtere zelf. "Qua organisatie zit het bij Lokeren goed maar ik zie niet in waarom we geen kansen zouden krijgen."

Koen Schaaphok in Antwerpen

De overwinning tegen Lierse kwam voor Koster op een goed moment. Na een reeks nederlagen bleef de Nederlandse oefenmeester herhalen dat een zege alles kon veranderen. De mentaliteit op ’t Kiel lijkt alvast weer op peil. “Tegen Lokeren willen we een goed vervolg geven aan de winst tegen Lierse. Het is gewoon een goede ploeg die zullen proberen ons weinig ruimte te geven. Aan ons om de mogelijkheden te gebruiken.”

Gegroeid

Adrie Koster herinnert zich de vorige partij tegen Lokeren nog goed. “Een 2-4-verlies was een slecht begin in de competitie voor ons maar uiteindelijk hebben we aan de weg naar boven getimmerd. Inmiddels zijn beide ploegen niet meer te vergelijken met de ploegen in die wedstrijd. Lokeren is gegroeid en wij ook”, aldus Koster, die wel degelijk mogelijkheden ziet voor zijn manschappen. “We zullen onze kansen wel krijgen maar die moeten benut worden.”

Tegen Lierse zag Koster spelmaker Losada wegvallen. De Zeeuw vindt het echter te vroeg om al over noodoplossingen te spreken. “Er zijn sinds die wedstrijd een paar zaken veranderd maar we moeten inspelen op de huidige situatie. Ik heb alvast met de spelers gesproken over de selectie voor de wedstrijd tegen Lokeren maar morgen worden de definitieve knopen doorgehakt.”

Mununga

Koster liet voor de gelegenheid een keer niet in zijn selectie kijken. De wedstrijd vindt immers pas zondag plaats. Toch liet de trainer al verstaan dat Stijn Stijnen, Dries Wuytens en Kwame Mawuena er definitief niet bij zullen zijn. Mununga trainde gewoon mee met de selectie, ondanks zijn opgelopen blessure in de partij op het Lisp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties