Reactie Dury: "Hier wordt niet gedroomd"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Dury: "Hier wordt niet gedroomd"
Foto: © SC

Francky Dury moet voor de tweede keer op rij vrede nemen met een gelijkspel in een thuiswedstrijd. De coach van Essevee vond de puntendeling tegen een naar eigen zeggen sterk Standard op zijn plaats.

Tomas Taecke in Waregem

"Standard was een pak beter in de eerste helft", gaf Dury eerlijk toe na afloop. "Wij kwamen niet in ons spel en dat was vooral hun verdienste. Het zat goed vast en daardoor konden we de bal niet in de ploeg houden".

"Halverwege heb ik de jongens verteld dat een gelijkspel misschien het meest haalbare was. Na de pauze speelden we veel beter, alleen was de laatste pass vaak verkeerd. Berrier speelde inderdaad een mindere match maar daar heeft ook hij recht op. Na de pauze wisselde hij met Hazard van positie en ging het stukken beter".

"Het is positief dat we op een moeilijk moment recht bleven, op dat vlak boeken we progressie. Volgende week trekken we naar AA Gent wat op zich moeilijk is, maar wij staan tweede en moeten dat ook uitstralen. Bij Zulte Waregem wordt er niet gedroomd, maar heerst het besef dat er hard gewerkt moet worden om de goeie heenronde te bevestigen", aldus Franky Dury.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties