Reactie Perbet: "Ik voel me goed"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Perbet: "Ik voel me goed"
Foto: © SC

Jérémy Perbet is helemaal terug. Hij is sinds 8 wedstrijden weer titularis bij Bergen en wist daarin 8 keer te scoren. Zaterdagavond vloerde hij OHL met 3 doelpunten.

Robby Morren in Leuven

"We hebben goed gereageerd na de klap die we vorige week tegen Genk kregen. We hebben een solide wedstrijd gespeeld", klonk Perbet tevreden na de 1-3 overwinning. Hij bracht Bergen al na anderhalve minuut op voorsprong. "We konden snel scoren maar dan nog is het niet evident want zij hadden nog 90 minuten om terug te komen."

"Op OHL is toch geen evidente wedstrijd maar we hebben goed in blok gespeeld en ook defensief hebben we het prima gedaan." Toch gaf de aanvaller toe dat Bergen in de slotfase nog goed weg kwam toen Chuka een huizenhoge kans miste. "Zij hadden nog een goede kans om de 2-2 te maken, daar hadden wij geluk."

Na de heisa in het begin van het seizoen loopt het voor Perbet opnieuw uitstekend. Hij scoorde nu al 4 wedstrijden op rij. "Door het systeem dat we nu spelen sta ik vaak tegen 2 verdedigers en dat is niet altijd makkelijk maar ik voel me goed." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties