Waasland-Beveren ontslaat Dirk Geeraerd

Fabian Morren
| 20 reacties
Waasland-Beveren ontslaat Dirk Geeraerd
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren heeft Dirk Geeraerd zondagochtend ontslagen. De 2-6- nederlaag tegen Club Brugge was voor het bestuur de spreekwoordelijke druppel.

Geeraerd was sinds juni 2010 aan de slag bij Waasland-Beveren. In zijn eerste seizoen miste hij de promotie op een haar na. Vorig seizoen lukte het wel om te promoveren naar eerste klasse. 

In de Jupiler Pro League heeft Waasland-Beveren het echter moeilijk. De club staat laatste met amper elf punten uit zestien wedstrijden. Zaterdagavond werd er met 2-6 verloren van Club Brugge.

"Het Bestuur is er zich terdege van bewust dat Dirk Geeraerd absoluut niks kan verweten worden qua inzet en gedrevenheid voor de club", luidt het. "Het behalen van 2 eindrondes in Tweede Klasse en de promotie naar de Jupiler Pro League waren het beste bewijs van zijn schitterende kwaliteiten."

"Vandaag is evenwel gebleken dat dit harde en meestal ondankbare werk spijtig niet geleid heeft tot de verhoopte resultaten en dat het Bestuur in het belang van de club deze maatregel moest nemen."

In afwachting van een nieuwe trainer leidt David Pennenman de trainingen. Volgens de geruchtenmolen wordt Glen De Boeck de nieuwe coach van Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties