Bailly: "Genk is ploeg van mijn hart"

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Bailly: "Genk is ploeg van mijn hart"
Foto: © SC

Vanavond gaat OHL op bezoek bij Racing Genk. Doelman Logan Bailly zal zijn ex-club dan voor het eerst trotseren. Hij is de Limburgers nog altijd dankbaar voor de kans die hij kreeg na zijn mislukte buitenlandse avonturen.

De 26-jarige Logan Bailly trok in 2009 de deur dicht bij Racing Genk en voegde zich bij de selectie van Borussia Mönchengladbach. Daar deed hij het aanvankelijk goed, maar zakte stilaan weg. De Duitsers leenden hem uit aan het Zwitserse Neuchâtel Xamax, waar hij geen enkele wedstrijd speelde. Racing Genk gaf hem vorig jaar een nieuwe kans en dat is hij nog niet vergeten. 

“Ik ben Genk erg dankbaar voor de kansen die ik toen kreeg”, aldus Bailly aan Sporza. “Ik was liever gebleven, maar ik verwijt Genk helemaal niets.”

Vanavond gaat hij met OHL op bezoek bij de Limburgers, die nog altijd een plaats in zijn hart hebben. “Het wordt een speciale match voor mij”, vervolgt de Luikenaar. “Genk is nog altijd de ploeg van mijn hart, een deel van mijn leven. Ik kijk er naar uit om iedereen terug te zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties